logo


ALU vhodna vrata

Prodajamo in montiramo ALU vhodna vrata podjetja PIRNAR d.o.o.

SMG  je pooblaščeni monter za vhodna vrata Pirnar d.o.o. Lahko se oglasite v našem salonu na Čabranski 8 v Cerknici (stavba avtobusne postaje), kjer vam bomo svetovali o izbiri primernih vhodnih vrat za vaš dom.

Pirnar so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov.

Vhodna vrata Pirnar so plod drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Ljubezen do popolnosti se kaže v izboru dragocenih materialov, natančnosti izdelave, brezhibnosti površin in eleganci linij. Obilica ročnega dela omogoča, kar ne zmore noben stroj. Nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike. Te plenijo pozornost tako z različnimi nivoji površin kot s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo.

Pri Pirnarju so prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi so dosegli spoštljivo debelino 14 cm (tako debelo vratno krilo, daje občutek grajske zaščitenosti in varnosti). Prvi so uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla nove estetske možnosti. Njihova inovacija je tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar je dodatno izboljšalo izolativnost. Prvi so navdušili enega najbolj priznanih evropskih inštitutov, nemški IFT Rosenheim, z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vhodna vrata: 0,73 W/m2K.

Vsaka vrata so unikaten, ročno izpiljen izdelek, dovršen od drzne zamisli do brezhibne izdelave. Podprt z vrhunskimi certifikati in garancijami. Brez kompromisov. Vratno krilo je zaradi debeline in posebne konstrukcije izjemno togo in čvrsto. K temu pripomore kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov. Tu vhodi Pirnar enostavno nimajo konkurence. Vrata so lahko izdelana kot zaščita proti vlomu po razredu RC2 (WK2).

Pirnar je vhod, ki ga lahko popolnoma prilagodite sebi.

Izberete lahko poljubno dimenzijo, poljuben stil in eno od desetin oblik znotraj tega stila. Na voljo imate poljubno barvo in obdelavo površine. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je desetine možnih kombinacij, ki bodo razveselile tudi najbolj zahtevne. Z diskretno LED osvetlitvijo lahko vaša vrata zažarijo tudi zvečer, ne le v soncu. Podarite jim pridih čarobnosti, romantičnosti ali brezčasne elegance.

Izberite svojega Pirnarja – poiščite svoj vhod med naslednjimi linijami:

 

Vhodna vrata  Pirnar Optimum

Pirnar Optimum je nekaj posebnega.
Je vrhunski, a cenovno dostopen vhod prefinjenih oblik, ki vzbuja občudovanje. To je premišljena rešitev za preudarne perfekcioniste. Krasijo ga odlična toplotna in zvočna izolacija, brezhibna izdelava in čvrstost najboljših aluminijastih profilov.

Katalog vhodnih vrat Pirnar Optimum

Vhodna vrata  Pirnar Premium

Linija Pirnar Premium Optico izpolnjuje visoke tehnološke zahteve, ki so skupne vsem aluminijastim vhodnim vratom Pirnar, a vam hkrati zagotavlja cenovno dostopnost. Tudi vrata te serije odlikujejo kakovostni materiali, tehnološka dovršenost, varnost, trajnost ter zvočna in toplotna izolativnost.

Dom, ki ga krasi častitljiva starost in romantičen pridih preteklosti, potrebuje nekaj posebnega. Premium Classico se z brezčasno lepoto popolnoma zlije s fasado iz najlepših časov. Vsak ornament vrat Classico je poezija, ki se jo splača opazovati dlje in s spoštovanjem. Tako kot vaš dom.

Katalog vhodnih vrat Premium Optico
Katalog vhodnih vrat Premium Classico

Vhodna vrata  Pirnar Ultimum

Ultimum® Pure predstavlja čistost površin, kjer nič ne skazi popolne ravnine. To je vhod za najsodobnejše hiše in najzahtevnejše občudovalce popolnosti. Tiste popolnosti, ki ji ni mogoče ničesar vzeti in ničesar dodati. Kjer so vsi elementi potopljeni v enotno ravnino, brez odvečnih robov in okvirjev. Kjer je vse Eno. Pure je skrivnost. Dotaknite se je.

Ultimum® Multilevel je nekaj, česar ljudje ne pričakujejo. Je preboj iz utesnjujoče ravnine v novi svet trodimenzionalnosti. Je presenečenje, ki sili gledalca, da stopi bliže in se dotakne razgibane površine. Je tektonski premik na področ̌ju oblikovanja vhodnih vrat. Je inovacija, možna le z uporabo ročnega mojstrskega dela in vrhunske tehnologije. Ultimum® Multilevel je izrazit in opazen vhod za ljudi s karizmo. Za ljudi, ki jih ni strah povedati svoje mnenje in pokazati svojo edinstvenost. Je za tiste, ki vodijo. Pravi vhod za vas.

Katalog vhodnih vrat Ultimum® Pure
Katalog vhodnih vrat Ultimum® Multilevel