logo


PVC vhodna vrata

Prodajamo in montiramo PVC vhodna vrata podjetja PVC Nagode d.o.o.

SMG  je pooblaščeni monter za vhodna vrata PVC Nagode d.o.o. Lahko se oglasite v našem salonu na Čabranski 8 v Cerknici (stavba avtobusne postaje), kjer vam bomo svetovali o izbiri primernih vhodnih vrat za vaš dom.

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost. Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost. Vhodna vrata so prvi in najbolj opazen element na fasadi hiše. Skupaj s pravim polnilom vaša vrata ohranijo odličen izgled in imajo trajno vrednost.

Podjetje PVC Nagode že 15 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujemo PVC in ALU vhodna vrata po naročilu, različnih izvedbah, barvah in dimenzijah. Poleg fizične bariere vhodna vrata predstavljajo tudi mentalno mejo med varnostjo in udobjem doma ter vedno hitrejšim tempom življenja zunaj. Ko se po napornem delovnem dnevu vrnemo domov si želimo uživati v varnem zavetju svojega doma. Z vgradnjo vhodnih vrat in oken PVC Nagode boste v hiši ustvarili prijetno vzdušje za bivanje, ob minimalni porabi energije, hkrati pa si boste zagotovili tudi visoko stopnjo varnosti pred

PVC vhodna vrata  PVC Nagode

PVC profili, iz katerih izdelujemo PVC vhodna vrata, so narejeni iz kakovostnega materiala in so za dodatno stabilnost ojačani s pocinkanim jedrom.

PVC vhodna vrata so ugodna izbira po zaslugi visoke izolativnosti profila in polnila, poleg tega jih odlikuje izjemna energijska varčnost, k čimer pripomore tudi pohodni prag s termočlenom iz eloksiranega aluminija.

ALU vhodna vrata PVC Nagode


ALU vhodna vrata izdelujemo iz Heroal triprekatnih ALU profilov, narejenih iz kakovostnega aluminija.

Modeli ALU vhodnih vrat sledijo tržnim trendom. Namenjena so estetsko zahtevnejšim objektom. Vhodna vrata s polnili standardne debeline 36-45 mm poskrbijo za energetsko varčnost vašega doma.