logo


Storitve

Ste lastnik novogradnje ali morda prenavljate hišo ali stanovanje?

SMG – Suhomontažna gradnja se ukvarja z zaključnimi gradbenimi deli.

notranjostVečinoma se ukvarjamo s postavitvijo suhomontažnih sistemov, ki jih sestavljajo predelne stene in spuščeni stropi. Posebno obliko suhe montaže predstavljajo mansardna stanovanja. Dovolite nam, da vam s postavitvijo predelnih sten in strešnih oken iz podstrešja naredimo uporabne in lepe prostore.

V zadnjem času se veliko ukvarjamo tudi z energijskimi sanacijami objektov, ki so zaradi subvencij s strani Eko sklada postale kar stalnica pri našem delu. Sanacije objektov temeljijo na dobavi in montaži najbolj kvalitetnih oken in vrat

Ukvarjamo se z montažo PVC stavbnega pohištva. Če so vam bolj všeč naravni materiali, kot je les, vam vgradimo tudi lesena okna podjetja Lesena okna in vrata Nagode d.o.o. Zagotavljamo vam hitro in kvalitetno montažo oken in vrat.

Pri prenovi stanovanjskih objektov smo pravi naslov, saj boste pri nas dobili vsa okna in vrata na enem mestu. Poleg suho-montažnih storitev in vgradnje zunanjega stavbnega pohištva nudimo tudi dobavo in vgradnjo notranjih vrat Lip Bled.

Ko boste začeli prostore uporabljati, gotovo želite, da bi ostali čisti in sijoči kot so bili ob nastanku. Smo poslovni partner podjetja Omega, ki je generalni zastopnik za Electroluxove centralne sesalne sisteme. Strankam nudimo nakup in montažo centralnih sesalnih sistemov (CSS).

Poleg naštetih gradbenih del nudimo tudi kombi prevoze.

Obiščete nas lahko tudi v našem novem razstavno prodajnem salonu na Čabranski 8, v Cerknici  (v stavbi avtobusne postaje), vsak delavnik med 8:30 in 16:00, ter v popoldanskem času in ob sobotah po dogovoru.