logo


Centralni sesalni sistemi (CSS)

centralni sesalni sistemiomega-webVsi si želimo ohranjati čist dom. Raziskave v Evropi so pokazale, da je zrak v naših domovih precej onesnažen, k čemur pa uporaba klasičnih sesalcev nič ne pripomore, situacijo kvečjemu dodatno poslabša, saj skozi filtre sesalcev še zmeraj uide določen delež prašnih delcev.

Edini način, da se prašni delci, enkrat ko vstopijo v sesalni sistem, ne vrnejo več nazaj v prostor, je, da se zrak iz sesalca spelje ven. To pa lahko dosežemo le s centralnimi sesalnimi sistemi.

Glavna sesalna enota je običajno postavljena v kleti, cevi pa so po stenah in tleh speljane po celi hiši. Iz sesalne enote je zrak speljan ven iz hiše. Ko želite sesati, sesalno cev preprosto vtaknete v za to narejeno vtičnico in začnete sesati. Ko končate, cev izključite in ste končali z delom.

Smo poslovni partner podjetja Omega d.o.o. in za njih delamo inštalacije centralnih sesalnih sistemov po Sloveniji. Če tudi sami razmišljate o inštalaciji CSS, nas kontaktirajte. Odgovorili vam bomo na morebinta vprašanja in vam pomagali najti najboljšo rešitev za vas. Lahko pa nas tudi obiščete v našem prodajno-razstavnem salonu v Cerknici, kjer imamo postavljen ta sistem in lahko na lastne oči vidite, kako deluje.