logo


Vhodna vrata

PVC vhodna vrata  PVC NAGODE

Vhodna vrata so osrednja točka in jedro vašega doma!

Vhodna vrata PVC Nagode združujejo varnost, estetiko in energijsko učinkovitost. Obremenitev pri vhodnih vratih je mnogokrat večja kot pri oknu, zato je pomembno, da so narejena iz kvalitetnih in zanesljivih elementov. Le visoko tehnološki in kvalitetni materiali so garancija za zanesljivo odpiranje in zapiranje, s tem pa dosegajo vrhunsko vrednost in ustrezno varnost. Vhodna vrata so prvi in najbolj opazen element na fasadi hiše. Skupaj s pravim polnilom vaša vrata ohranijo odličen izgled in imajo trajno vrednost.

Podjetje PVC Nagode že 15 let sledi viziji izdelovati kakovostna, varna in estetsko dovršena vrata. V sodobno proizvodnji izdelujemo PVC in ALU vhodna vrata po naročilu, različnih izvedbah, barvah in dimenzijah. Poleg fizične bariere vhodna vrata predstavljajo tudi mentalno mejo med varnostjo in udobjem doma ter vedno hitrejšim tempom življenja zunaj. Ko se po napornem delovnem dnevu vrnemo domov si želimo uživati v varnem zavetju svojega doma. Z vgradnjo vhodnih vrat in oken PVC Nagode boste v hiši ustvarili prijetno vzdušje za bivanje, ob minimalni porabi energije, hkrati pa si boste zagotovili tudi visoko stopnjo varnosti pred vlomilci.

pvcnagode.si

ALU vhodna vrata  PIRNAR

Vsaka hiša ima vrata, a le ena odpirajo vaš dom.

Pirnar so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. Vhodna vrata Pirnar so plod drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Ljubezen do popolnosti se kaže v izboru dragocenih materialov, natančnosti izdelave, brezhibnosti površin in eleganci linij. Obilica ročnega dela omogoča, kar ne zmore noben stroj. Nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike. Te plenijo pozornost tako z različnimi nivoji površin kot s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo.

Pri Pirnarju so prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila. Prvi so dosegli spoštljivo debelino 14 cm (tako debelo vratno krilo, daje občutek grajske zaščitenosti in varnosti). Prvi so uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla nove estetske možnosti. Njihova inovacija je tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar je dodatno izboljšalo izolativnost. Prvi so navdušili enega najbolj priznanih evropskih inštitutov, nemški IFT Rosenheim, z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vhodna vrata: 0,73 W/m2K.

pirnar.si